We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • English

Waar sta ik met mijn operatie en kan of moet het beter

november 28, 2013 7112 Vertoningen

De veranderende marktomstandigheden, klanteisen en productwijzigingen leiden voortdurend tot vragen en aanpassingen in logistieke processen. Daarbij speelt ook constant de vraag mee hoe goed u het doet t.o.v. de concullega ‘s in deze veranderende omstandigheden. Wellicht heeft u daarnaast voor de zoveelste keer aan uw baas moet uitleggen dat de organisatie niet direct te vergelijken is met andere.

Hoe kunt u, met weinig resources, ervoor zorgen dat uw logistieke processen up-to-date zijn? Waar zijn uw verbeteringen of besparingen te signaleren en welke moeten worden geïmplementeerd om een stap in de goede richting te zetten? Benchmarking geeft een antwoord op deze vragen en kan de eerste stap op weg naar prestatie verbetering zijn.

Quick scan
Het uitvoeren van een benchmark m.b.t. uw warehouse processen voeren wij voor u uit door middel van een gratis quick scan van 1 dag. Hierbij brengen wij het verbeterpotentieel in kaart.

Heeft u interesse in een gratis quick scan? Of heeft u andere vragen hierover, neem contact op met de auteur Wendel Dijker, tel.nr +31 6 2122 0408 of dijker@groenewout.com.

Download PDF