Logistiek dat voor u werkt

Waar kunnen wij u bij helpen?

Logistiek adviesbureau

Met meer dan 50 jaar ervaring is logistiek adviesbureau Groenewout uw aangewezen partner bij het in kaart brengen, optimaliseren en implementeren van al uw logistieke processen. Logistieke vraagstukken kunnen zeer veelzijdig zijn en vragen om gedegen kennis, ervaring en flexibiliteit van logistieke consultants. Adviesbureau Groenewout helpt u graag bij al uw vragen op het gebied van logistiek en supply chain management.

Logistiek advies

Wij bieden een onafhankelijke en pragmatische benadering van uw logistieke processen. U kunt zich onderscheiden en uw ambities van marktleider waarmaken door optimaal te profiteren van een flexibel en efficiënt logistiek systeem.

Door een volledige integratie van een breed scala aan logistieke vaardigheden en technologische vooruitgang bieden wij state-of-the-art logistieke analyses, benchmarkdata en implementatie ondersteuning.

Groenewout, uw specialist op het gebied van logistiek en supply chain

Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van logistiek en supply chain management in vrijwel alle branches. Wij bieden u een multidisciplinaire aanpak en daarmee een geïntegreerde totaaloplossing voor uw logistieke vraagstuk. Wij zorgen ervoor dat uw logistiek is afgestemd op uw bedrijfsprocessen zodat u kosten bespaart en uw servicegraad verbetert.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie willen over onze logistieke diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze experts.

Veelgestelde vragen

  • Het doel van een goede logistiek is het realiseren van de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen zo min mogelijk kosten. Groenewout’s adviseurs zorgen ervoor dat uw logistiek is afgestemd op uw bedrijfsprocessen zodat u kosten bespaart en uw servicegraad verbetert.

  • Een onafhankelijke en pragmatische benadering van uw logistieke processen.  Door een volledige integratie van een breed scala aan logistiek kennis en expertise, kunnen wij u state-of-the-art logistieke analyses, benchmarkdata en implementatie ondersteuning bieden.

  • Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Advies nodig?

Topics in logistiek

Definitie van logistiek

De term logistiek is veelomvattend, maar bestaat in essentie uit het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom en alles wat daarbij komt kijken. Het belangrijkste doel van een goede logistiek is het realiseren van de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen zo min mogelijk kosten.

Logistieke processen

De veranderende marktomstandigheden, technologische vooruitgang, klanteisen en product wijzigingen leiden voortdurend tot vragen en aanpassingen in logistieke processen.

Iedere organisatie streeft naar een responsief en betrouwbaar logistiek proces.

Een logistiek proces dat uw core business ondersteunt en voor u werkt.

Referenties

Een selectie uit ons klantenportfolio