We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

Adviesbureau voor supply chain, logistiek, bouwmanagement en engineering

Groenewout is een adviesbureau op het gebied van supply chain management, logistiek, bouw- en projectmanagement en engineering. Wij adviseren organisaties hun supply chain te optimaliseren en bieden een geïntegreerde totaaloplossing voor uw logistieke vraagstukken. Het besparen van kosten en het verbeteren van de servicegraad van uw organisatie zijn daarbij belangrijke speerpunten voor ons logistiek adviesbureau. Dankzij onze uitgebreide technische kennis en ervaring kunnen we tevens voor u het gehele bouw- en projectmanagement en de engineering uit handen nemen bij elk willekeurig bouwproject, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw core business.

Logistiek adviesbureau bestaat meer dan 50 jaar
In 1966 is Cor Groenewout gestart met een ingenieursbureau dat vandaag de dag opereert als logistiek adviesbureau onder de naam ‘Groenewout’. Met meer dan vijftig jaar kennis en ervaring zijn wij als adviesbureau uitstekend in staat om maatoplossingen aan te bieden op het gebied van supply chain, logistiek, bouw- en projectmanagement en engineering. Onze kennis en ervaring van de Europese logistieke arena is zeer uitgebreid zodat wij u kunnen voorzien van de beste adviezen voor producten, systemen en diensten op basis van de laatste technologie. Al onze adviezen m.b.t. de supply chain, logistiek, bouw- en projectmanagement en engineering hebben een sterke kwantitatieve/ modelmatige onderbouwing, zodat u een concreet beeld krijgt van de impact op uw organisatie. Bovendien zijn onze adviezen uitgewerkt in concrete oplossingen die direct te implementeren zijn.

Adviesbureau en kennispartner
Logistiek adviesbureau Groenewout is wereldwijd een kennispartner voor middelgrote bedrijven en multinationals op het gebied van supply chain, logistiek, bouw- en projectmanagement en engineering. Een greep uit ons portfolio: Bol.com, Stryker, Forever Direct, Domino’s Pizza, LG Electronics, Akzo Nobel, DHL en CEVA. Voor meer referenties klik hier. Daarnaast adviseren wij ook non-profit organisaties zoals het Havenbedrijf Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en Nederland Distributie Land op het gebied van supply chain, logistiek, bouw- en projectmanagement en engineering.

Logistiek adviesbureau Groenewout heeft in de loop der jaren veel fraaie projecten en organisaties mogen begeleiden.

Wij helpen uw ambities waar te maken. Dát is onze drijfveer.

Alain Beerens
Managing Director & Partner
E: beerens@groenewout.com
T: +31 6 5025 2832