We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

Logistics Innovation Technology Days 11 & 12 april 2024

11 april 2024 611 Vertoningen

 

 

De “Logistik-Informationstage” is terug met zijn 15e editie en dit jaar worden ze geïntroduceerd als “Logistics Innovation Technology Days”! Van 11 tot 12 april 2024 opent EPG de deuren van het Logistics Solutions Center in Boppard-Buchholz, Duitsland om u te verwelkomen.

 

Onder het motto “Efficiency meets Sustainability: Innovative Strategies for Transportation Management” nodigen we besluitvormers en experts uit de hele sector uit. Met praktijkvoorbeelden en deskundige presentaties van toonaangevende bedrijven bieden wij oplossingen voor actuele uitdagingen en belangrijke vragen uit de branche. We behandelen onderwerpen als chauffeurstekorten, duurzaamheidsdoelstellingen en kostendruk en laten zien hoe een geoptimaliseerde routeplanning uw wagenpark aanzienlijk kan verkleinen.

 

Op de avond van de 11e kunt u zich verheugen op een exclusief dinerevenement met culinaire hoogtepunten van gerenommeerde Michelin-sterren- en tv-koks Sarah Henke en Christian Eckhardt.

Presentatie klantencase Groenewout / Arvesta

Tim van Lohuizen, Consultant bij Groenewout en Evert Armirotto, Transport Coordinator bij Arvesta presenteren de business case: “Optimizing Transport: Balancing Operations and the Voice of the Customer”.

Praktische informatie