We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

Supply Chain Innovations 2016

17 maart 2016 6504 Vertoningen

Het Supply Chain Innovations Event biedt een groot aanbod aan kennis sessies op Supply Chain Management gebied. Dit platform biedt volop mogelijkheden om te netwerken binnen de Supply Chain Community. Het evenement vindt plaats op donderdag 17 maart 2016 a.s. in Antwerpen Expo.

Business Case Forever Direct
Martin Zegers is Managing Director bij Forever Direct, dochteronderneming van Forever Living Products presenteert een business Case over Forever Direct. Groenewout is de vertrouwde adviseur van Forever Direct voor de strategische plannen en transformatie processen.

There is only one Boss, the customer
Een inspirerende uiteenzetting over de opzet van een supply chain echelon voor de EMEA-regio. Gestart met behulp van een logistieke dienstverlener omdat het snel moest gaan. Vervolgens werden de logistieke activiteiten weer ingesourced volgens de bedrijfsstrategie. Bijgevolg moest men eigen processen en procedures, nieuwe systemen (ERP/WMS/WCS/DMS/etc), equipment en een nieuwe organisatie in een splinternieuw gebouw ontwikkelen. Bovendien had men ook nog waarde toevoegende activiteiten in een douane-entrepot.

Al met al een zeer complexe omgeving. Toch had men een zeer succesvolle go-live. Wat was het succes?
Martin Zegers blikt terug op die turbulente periode van verandering, naar de lessons learned, maar ook naar de valkuilen.

Stand Groenewout
Groenewout nodigt u graag uit op de stand om over uw logistieke & supply chain vraagstukken vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Heeft u al een vraag of wenst u vooraf een afspraak te maken voor deze dag, aarzel niet om contact met ons op te nemen; Isabel Schouten of +31 76 533 0440.

Registratie
Online registratie is mogelijk, klik hier.