We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

Mari van Kuijk

Mari van Kuijk

Managing Consultant & Partner

Mari is werkzaam bij adviesbureau Groenewout sinds 1998. Per 1 april 2019 neemt Alain Beerens de rol van Managing Director over van Mari van Kuijk, die sinds 2007 deze rol vervulde. Mari studeerde af aan de Technische Universiteit Eindhoven richting Bouwkunde in 1989. In 2002 heeft hij zijn MBA gehaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Per 1 april 2019 richt Mari zich in zijn nieuwe rol met name op het verder uitbouwen van de contractuele en financiële dienstverlening van logistieke vastgoedprojecten. Daarnaast gaat hij zich intensief bezighouden met de aansturing van de flexibele schil van consultants die betrokken zijn bij Groenewout. Hij blijft als Managing Partner nog steeds nauw betrokken bij de toekomstige ontwikkelingen van Groenewout.

De samenstelling van het Management Team van Groenewout per 1 april 2019: Alain Beerens (Managing Director & Partner), Wendel Dijker (Managing Consultant & Partner), Mari van Kuijk (Managing Consultant & Partner) en Arthur Zondervan (Managing Consultant & Partner).

Specialisaties:  gebouwgerelateerde activiteiten zoals locatie adviezen, gebouwdefinitie en gebouwimplementatie.