We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • English

50e verjaardag Groenewout in 2016

juni 03, 2016 7194 Vertoningen

impressie-2-juni-gw-50-jaar-lrHet is 50 jaar geleden sinds onze oprichter, Cor Groenewout, in 1966 is gestart. Na aanvankelijk in de jaren ’60 te zijn gestart met bouwtechnische adviezen, is met name in de jaren ’70 en ’80 de koerswijziging  naar logistieke projecten ingezet. Dit werd ingegeven door de toenemende globalisering waarbij met name Amerikaanse en Aziatische multinationals hun commerciële intrede deden in onze Europese markt.

Deze globalisatie leidde bij Groenewout tot veel ontwerp en realisatie projecten van magazijnen en distributie centra. Bijvoorbeeld, Mobil Plastics maakte haar eerste logistieke stap in Europa, ondersteund door Groenewout op de Nijverheidssingel 313 in Breda.

Overbodig om te zeggen dat wij enorm trots zijn dat wij nu, 50 jaar later, uitgegroeid zijn tot één van de meest gerespecteerde logistieke en supply chain adviesbureaus in Europa.

2 juni 2016: Groenewout’s 50e verjaardag
Op 2 juni 2016 heeft Groenewout zijn 50 jarig jubileum gevierd met zijn gewaardeerde klanten, leveranciers, partners en collega’s. Met trots kijken wij terug op een geweldig feest, dat wij hebben gevierd op het idyllische Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout. Deze memorabele middag was gevuld met een inspirerende presentatie van Daan Roosegaarde, die zijn interactieve designs met de dynamische relatie tussen mensen, technologie en ruimte deelde met het publiek.  De feestelijke middag werd afgesloten met een luxe barbecue en live muziek.

Wilt u de presentaties inhoudelijk teruglezen, dan verwijzen wij u naar de volgende artikelen.