We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • English

Bol.com wint internationale BREEAM Award

maart 20, 2017 7482 Vertoningen

Bol.com is op 7 maart in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de internationale BREEAM Awards in Londen. Deze awards worden ieder jaar toegekend aan de meest innovatieve en duurzame bouwprojecten in verschillende categorieën. Het nieuwe fulfilment center in Waalwijk, wat naar verwachting eind 2017 wordt opgeleverd, viel in de prijzen in de categorie industriële gebouwen. Alle inzendingen werden door een vakjury beoordeeld op de mate van duurzaamheid, innovatie en schaalbaarheid.

Bol.com werd door de jury geroemd vanwege de opschaalbaarheid van het nieuwe fulfilment center, de manier waarop CO2-uitstoot wordt gereguleerd door middel van warmteregulering en vijf windturbines en de focus op een gezonde en prettige werkomgeving voor werknemers.

Het nieuwe fulfilment center is ontworpen door logistiek adviesbureau Groenewout en FKG architecten aan de zaan en wordt gerealiseerd door aannemer Van Wijnen Rosmalen. Voor meer informatie over het ontwerp, neem contact op met Mari van Kuijk.

Het persbericht kunt u hier downloaden.
Meer informatie over het bol.com fulfilment center is hier te vinden en via deze link.

Projectteam bol.com – Breeam awards 2017