We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • English

Building ambitions – PEAK warehouse bol.com

november 05, 2021 4623 Vertoningen

source: bol.com / 5 november 2021

In negen maanden een warehouse bouwen, dat is wat dit team van bol.com gedaan heeft! Met de groei die bol.com doormaakt is het essentieel om de logistieke infrastructuur slim in te richten. Daarnaast is het einde van het jaar de drukste tijd bij logistiek binnen bol.com. Door zelf in de lead te zijn, van ontwerp tot realisatie, kunnen we heel gebalanceerd en specifiek inspelen op de klant / partner vraag van nu en de toekomst.

De groeiambitie, de uitdaging en de nauwe samenwerking tussen IT, business en mechanisatie komen hierin mooi samen. De afgelopen 9 maanden is het nieuwe PEAK warehouse gebouwd, waardoor we nu meer dan ooit klaar zijn voor de feestdagen piek. In deze periode verwachten we bijna 2 miljoen pakketjes uit te leveren.

Videoserie PEAK warehouse | building ambitions

Bekijk de video serie Building Ambitions en ontdek wat er nodig is om een Peak Warehouse te realiseren in 9 maanden tijd. Het team bol.com vertelt wat er vanaf het ontwerp tot aan realisatie nodig is én hoe belangrijk het is om de logistieke infrastructuur slim in te richten.

Wil jij ook, samen met een team, een warehouse bouwen?

Wil jij deel uit maken van de grote logistieke bol.com wereld? Er zijn stapels vacature voor je: Kijk op de site voor alle vacatures.

Logistieke expertise Groenewout

Bol.com heeft Groenewout ingeschakeld voor de ondersteuning met de logistieke expertise voor de bouw van dit PEAK warehouse. Bekijk ook de video waarin je wordt meegenomen in de rol van Groenewout als Project Lead bij de ontwikkeling en realisatie van het PEAK warehouse.

Voor meer informatie over dit project, neem contact op met Arthur Zondervan.