We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • English

Groenewout versterkt team met drie nieuwe adviseurs

januari 30, 2023 2490 Vertoningen
Joep Geurts Willem-Jan Eil en Rogier Verhaar nieuwe adviseurs

v.l.n.r.: Joep Geurts, Willem-Jan Eil en Rogier Verhaar aan de slag bij Groenewout.

Joep Geurts

Joep Geurts werkt per 1 december 2022 als Senior Consultant bij Groenewout. Joep begon zijn carrière bij een leverancier van material handling oplossingen. Hier was hij als sales en simulation engineer verantwoordelijk voor het ontwerp, de haalbaarheid en de verkoop van nieuwe gemechaniseerde material handling systemen. Vervolgens was hij als Lead Outbound Proces Design bij bol.com verantwoordelijk voor het ontwerp en de inrichting van de logistieke processen en systemen.

Joep heeft een Bachelor en Master Degree in Werktuigbouwkunde behaald aan de TU Eindhoven.

Bij Groenewout zal Joep zich met name gaan richten op logistieke haalbaarheidsstudies en ontwerp, tendering en implementatie van logistieke (gemechaniseerde) concepten.

Willem-Jan Eil

Willem-Jan Eil is op 1 december 2022 gestart als Consultant bij Groenewout. Willem-Jan heeft een Bachelor Degree in Technische Bestuurskunde en een Master Degree in Transport, Infrastructure and Logistics behaald aan de TU Delft. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek gedaan naar de invloed van bepaalde orderkarakteristieken op de KPI’s voor verschillende configuraties van een e-commerce warehouse van een logistiek dienstverlener.

Willem-Jan’s specialisaties zijn modelleren, operations research en logistieke optimalisaties.

Met zijn expertise richt Willem-Jan zich specifiek op projecten die betrekking hebben op voorraadmanagement, magazijnontwerpen en logistieke optimalisatieprojecten.

Rogier Verhaar

Sinds januari 2023 maakt Rogier Verhaar als Consultant deel uit van het Groenewout team. Rogier is afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool Tilburg / Bedrijfsmanagement MKB als onderdeel van de studie Technische Bedrijfskunde. Rogier is o.a. werkzaam geweest als Logistics Engineer bij Ingram Micro (bol.com) waarbij hij ervaring heeft opgedaan in het initialiseren, realiseren en managen van optimalisatie en (her)inrichtingsprojecten. Vervolgens heeft hij als adviseur bedrijven begeleid bij logistieke haalbaarheidsstudies en projectrealisaties.

Rogier is gespecialiseerd in het implementeren en optimaliseren van logistieke processen en is Lean Six Sigma gecertificeerd.

Met zijn expertise richt Rogier zich bij Groenewout met name op logistieke optimalisaties en haalbaarheidsstudies, magazijnontwerpen, inventory management en distributienetwerk studies.