We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  Kennissessie Smart Warehouses (9 maart 2023)

  maart 06, 2023 1990 Vertoningen

  Als logistiek expert is Dirk Becks gevraagd om bij de klanten dag van Reflex Logistics een sessie te presenteren over Smart Warehouses.

  De klanten dag vindt plaats op donderdag 9 maart 2023 bij de Euromast in Rotterdam.

  Presentatie Dirk Becks “Nieuwe en standaard gemechaniseerde logistieke oplossingen: een vergelijking op hoofdlijnen”

  De logistieke markt van gemechaniseerde oplossingen is sterk in beweging. Dirk gaat tijdens zijn presentatie in op de beschikbare logistieke concepten met automatisering. De focus ligt vooral op nieuwkomers in de markt en nieuwe concepten die in ontwikkeling zijn. De conceptkeuzes hierbij verschillen van de verschillende kubische opslagsystemen (eg Autostore), AMR gebaseerde concepten (Autonome mobiele Robots) en Shuttle systemen. Er wordt een overzicht gegeven hoe de verschillende technieken zich tot elkaar verhouden om zo tot een keuze te komen.

  Dirk Becks werkt als Senior Consultant bij logistiek adviesbureau Groenewout. Dirk houdt zich dagelijks bezig met logistieke haalbaarheidsstudies en met implementatie van sterk gemechaniseerde magazijnoperaties (o.a. e-commerce distributiecentra). Hij begon zijn carrière bij een marktleider in material handling oplossingen. Hier heeft hij in diverse functies zeer brede ervaring opgedaan over het conceptueel ontwerp, projectimplementatie als het onderhoud aan gemechaniseerde logistieke systemen. Binnen Groenewout heeft hij deze kennis kunnen verbreden naar een groot deel van het leveranciersveld. Dirk heeft een Bachelor Degree Mechanical Engineering (Hogeschool Den Bosch) en een Masters Degree in Mechanical Systems Engineering (Technische Universiteit Eindhoven). Hierdoor heeft hij een sterk analytisch vermogen met een zeer praktische inslag.

  Voor meer informatie over dit onderwerp, neem contact op met Dirk Becks.

  Voor vragen over dit evenement, neem contact op met Reflex Logistics.