We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • English

Projectmanagement en directievoering nieuwbouw DC Vos Logistics Oss

juni 24, 2021 5114 Vertoningen

 

Groenewout verzorgt in opdracht van Vos Logistics het contract, projectmanagement en de directievoering tijdens de nieuwbouw van hun duurzaam distributiecentrum (25.000 m2) op bedrijventerrein De Geer in Oss en de verkoop naar de eindbelegger gedurende dit traject. Vos Logistics is een specialist op het gebied van transport en logistieke diensten.

Het nieuwe distributiecentrum omvat verder 2 kantoorgebouwen op beide uiteinden van het DistributieCentrum, inpandige PGS 15 ruimtes en wordt voorzien van duurzame LED verlichting, klimaatinstallaties met warmtepompen, een gecertificeerde sprinkler- en brandmeldinstallatie. Het nieuwe DC wordt uiteindelijk Breeam Outstanding gecertificeerd. Groenewout is, als directievoerende partij en contract- en projectmanager verantwoordelijk gedurende de uitvoering voor de bewaking van de planning, het budget, de kwaliteit, de organisatie en communicatie.

 

Daarnaast zorgt Groenewout ervoor dat het project gerealiseerd wordt overeenkomstig het contract en door de aannemer binnen de gestelde termijn en budget wordt opgeleverd. Vervolgens wordt het project overgedragen aan de eindbelegger. Groenewout werkt hierbij in nauwe samenwerking met de afdeling vastgoed van Vos Logistics en adviseurs op het gebied van installaties (D-install), Breeam (Build 2 Live, W4Y), constructies (Lievense) en brandveiligheid (bureau Veldweg, bureau Sprinkleradvies). De uitvoering gaat voortvarend en nadert de oplevering in september 2021 met rasse schreden. Mede dankzij de maximale en flexibele inzet van de hoofdaannemer (Burgland Bouw) met zijn installateurs (Brandsen installatietechniek, ABBS) en onderaannemers.

Dennis Mentink, van Burgland Bouw, Brigitte de Ruijter van Vos Logistics en Mari van Kuijk  van Groenewout vertellen in de video over de voortgang van de nieuwbouw DC Vos Logistics in Oss:

Bij vragen over dit project neem contact op met Mari van Kuijk of Ben de Waardt.