We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • English

Willem de Koning en Mark de Boor aan de slag bij Groenewout

september 30, 2021 4586 Vertoningen

 

Willem de Koning en Mark van der Boor aan de slag bij Groenewout (bron: consultancy.eu)


Willem de Koning werkt sinds 1 juni 2021 als senior consultant bij Groenewout. Hiervoor is Willem 12 jaar in diverse rollen werkzaam geweest bij een marktleider in material handling oplossingen. Hier was Willem verantwoordelijk voor het concept- en systeemontwerp van nieuwe material handling systemen voor onder andere Amazon en DHL. Binnen Groenewout zal Willem zich met name richten op de logistieke haalbaarheidsstudies en ontwerp van sterk gemechaniseerde magazijnoperaties zoals onder meer e-commerce distributiecentra.

Willem heeft een Bachelor Degree in Mechanical Engineering en een Masters Degree in Systems Engineering van de Technische Universiteit Eindhoven.

Specialisaties: conceptuele analyse en ontwerp van geautomatiseerde processen, magazijnsystemen, sorteersystemen en logistieke haalbaarheidsstudies.

wdekoning@groenewout.com
+31 6 1259 1627

 


Mark van der Boor is in september 2021 toegetreden tot het team van consultants van Groenewout. Mark heeft een bachelor- en masterdiploma (beide cum laude) in Toegepaste Wiskunde van de Technische Universiteit Eindhoven. In 2021 rondde Mark zijn proefschrift af aan de Technische Universiteit Eindhoven, getiteld “Hyper-Scalable Load Balancing”, waarin hij schaalbare algoritmes ontwerpt voor grootschalige wachtrijnetwerken.

Mark is gespecialiseerd in (logistieke) modellering, besliskunde (operations research), data-analyse en programmeren/simulatie. Hij richt zich voornamelijk op data-driven supply chain- en logistieke optimalisatieprojecten.

vanderboor@groenewout.com
+31 6 5020 1571