We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • English

Logistiek vastgoed: houd de regie in eigen hand

juli 09, 2019 6029 Vertoningen

Het Houtse Meer in Den Hout vormde op 2 juli het sfeervolle decor voor Groenewout’s inspiratiesessie over logistieke nieuwbouw trajecten.

Meer dan 80 logistieke professionals, werkzaam bij ontwikkelaars, investeerders, beleggers, aannemers en gebruikers van logistieke panden, waren aanwezig tijdens deze zomerse kennismiddag.

Bas Dijkhuizen, redacteur bij logistiek.nl, was dagvoorzitter die deze middag aan elkaar heeft gepraat. Mari van Kuijk startte met zijn presentatie over proceskeuzes bij logistiek vastgoed. “Als je op zoek bent naar een andere bedrijfslocatie, waar moet je dan op letten en hoe moet je dit proces aansturen en inrichten? Het is van belang om te proberen zelf de grondpositie in handen te krijgen” legt van Kuijk uit.

Na de netwerkbreak was er tijd voor het paneldiscussie. Dijkhuizen legde de vier panelleden, Fred Groot (ERIKS Nederland), Ben Vos (Vos Logistics), Gerwin Vos (Somerset Capital Partners) en Jan van den Hogen (DEKA Immobilien) stellingen voor over o.a. de rollen, het risico en de rewards bij vastgoedontwikkeling.

Klik hier voor het downloaden van de presentatie.

Impressie inspiratiesessie 2019 (Bron Kroonmoment Fotografie)

Download PDF