We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • English

Organisatie e-commerce in magazijn

april 16, 2014 7630 Vertoningen

 

Logistiek besteedt wederom in 2014 aandacht aan warehouse management systemen. De WMS-dag is inmiddels bij menig logistiek en warehouse manager bekend. Dit evenement vond op dinsdag 15 april 2014 plaats in s’Hertogenbosch.

Door middel van presentaties van toonaangevende sprekers uit de logistiek, inhoudelijk workshops en interessante praktijkcases brengen wij u in één dag volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen WMS en hoe u met WMS verschil kunt maken.

Wendel Dijker heeft een presentatie gegeven over Hoe organiseer je e-commerce binnen je magazijn.

De voorraad ligt verspreid in de keten en dus wordt het cross docken en samenvoegen van producten uit verschillende locaties steeds belangrijker evenals mass customization en assemble-to-order. Daarnaast worden er ook korte responsetijden gevraagd en grip op een groeiende retourstroom. Dit zijn allemaal ontwikkelingen op e-commerce gebied die uiteindelijk zijn effect zullen en moeten hebben op de logistiek binnen en daarmee de inrichting van uw magazijn en/ of distributiecentrum. In de presentatie “hoe organiseer je e-commerce binnen je magazijn” wordt ingegaan op hoe de antwoorden op deze ontwikkelingen meespelen bij het inrichten van uw (e-commerce) magazijn, welke parameters er o.a. zijn en hoe deze meebepalen in de concept- en inrichtingskeuzes.

Klik hier voor de bijdrage van Wendel in het videofragment “WMS als katalysator voor nieuwe bedrijfsmodellen”.

Mocht u vragen hebben over dit onderwerp, neem contact op met Wendel Dijker.

 

Download PDF