We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

Supply Chain Innovations 2022

31 maart 2022 4115 Vertoningen

We zijn blij u opnieuw persoonlijk te mogen ontmoeten tijdens het Supply Chain Innovations event op donderdag 31 maart in Antwerpen Expo.

Het Supply Chain Innovations Event biedt een groot aanbod aan kennis sessies op Supply Chain Management gebied. Dit platform biedt volop mogelijkheden om te netwerken binnen de Supply Chain Community.

Het evenement vindt plaats op donderdag 31 maart 2022 in Antwerpen Expo (hal 1).

Presentatie Active Ants: de toekomst van e-fulfilment

donderdag 31 maart 2022

Antwerpen Expo -14u30 – 15u10

Jeroen Dekker neemt zijn publiek mee in hoe verregaande automatisering en robotisering voor zowel mens als maatschappij de enige duurzame manier lijkt te zijn om de steile groei van e-commerce in de logistiek te kunnen bijhouden.

Over Jeroen

Jeroen Dekker, Co-founder & Managing partner Active Ants, is a serial entrepreneur who founded consecutively five successful companies all related to e-commerce. He was born in the Netherlands but currently lives in Belgium. After he finished his retail management study in 1996 he started working for the first webshop in the Netherlands: shop.nl. From that moment he specialized in e-commerce.

His latest and biggest project since 2010 is Active Ants, Europe’s most innovative e-commerce logistics company. Active Ants employees approximately 500 people and is active in three European countries. In 2018 Active Ants was acquired by bpost group. Jeroen is still in charge of the company and responsible for innovation and internationalization.

 

 


Support Groenewout conceptuele ontwerp keuze en leveranciersselectie bij Active Ants

Groenewout’s expertise is ingeschakeld voor support bij de conceptuele ontwerpkeuzes en leveranciersselectie van Active Ants’ e-fulfilment center in Roosendaal (NL). Groenewout heeft Active Ants ondersteund bij de realisatie op zowel logistieke dan wel bouwkundige aspecten. Er is gekozen voor een Autonome Mobiele Robots (AMR) oplossing voor het transport van het order carton, waardoor het aantal conveyors tot een minimum is beperkt. De oplossing is optimaal schaalbaar en flexibel tegen de laagste kostprijs. Aanvullend is gekeken naar de implementatie van automatische verpakkingsmachines. “Groenewout heeft fantastisch werk geleverd in ons te ondersteunen bij de realisatie van dit nieuwe magazijn in Roosendaal. Met name dank aan Dirk Becks “ licht Jeroen Dekker toe.

Stand Groenewout – komt u ook langs?

Groenewout nodigt u graag uit op de stand om over uw logistieke & supply chain vraagstukken vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Heeft u al een vraag of wenst u vooraf een afspraak te maken voor deze dag, aarzel niet om contact met ons op te nemen; Isabel Schouten of +31 76 533 0440.

Programma en registratie