We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • English

Toekomst van E-fulfilment – download de presentatie

april 11, 2022 3779 Vertoningen

Het Supply Chain Innovations Event 2022 zit erop! We kijken terug op een succesvolle editie van het Value Chain event in Antwerpen Expo.

Co-founder en Managing Partner Jeroen Dekker gaf op Groenewout’s uitnodiging een presentatie over e-fulfilment. Hij nam het aanwezige publiek mee in hoe verregaande automatisering en robotisering voor zowel mens als maatschappij de enige duurzame lijkt te zijn om de steile groei van e-commerce in de logistiek te kunnen bijhouden.

Klik hier om de presentatie van Active Ants te downloaden..

 

Over Active Ants

Active Ants is een van de grotere e-commerce e-fulfilment spelers in Nederland, België en Duitsland. Active Ants maakt e-fulfilment accurater en efficiënter door middel van innovatie, automatisering en het werken met robotjes. Active Ants neemt het gehele logistieke proces van webshops voor haar rekening, van het ontvangen en opslaan van de producten tot het verpakken en versturen ervan naar de eindconsument. Bij vragen of meer informatie neem contact op met jeroen@activeants.nl of bekijk de film van het Active Ants e-fulfilment warehouse of the future.

 

Support Groenewout bij Active Ants

Active Ants heeft Groenewout’s expertise ingeschakeld voor support bij de conceptuele ontwerpkeuzes en leveranciersselectie van Active Ants’ e-fulfilment center in Roosendaal (NL). Groenewout heeft Active Ants ondersteund bij de realisatie op zowel logistieke dan wel bouwkundige aspecten. Er is gekozen voor een Autonome Mobiele Robots (AMR) oplossing voor het transport van het order carton, waardoor het aantal conveyors tot een minimum is beperkt. De oplossing is optimaal schaalbaar en flexibel tegen de laagste kostprijs. Aanvullend is gekeken naar de implementatie van automatische verpakkingsmachines.


Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over uw logistieke vraagstuk of meer weten over de rol van Groenewout bij Active Ants? Neem contact op met Dirk Becks of Isabel Schouten